Geplaatst op Geef een reactie

Handtassen online kopen

Handtassen online kopen

De laatste jaren wordt het steeds makkelijker om online te shoppen. Na enkele muisklikken kan je al in het bezit zijn van een prachtige aankoop, zo ook een handtas. Er bestaan reeds vele verschillende mogelijkheden om online te shoppen. Zo kan je gewoon via een online webshop winkelen of via veilingsites.
Een professioneel uitziende webshop zal over het algemeen wel iets betrouwbaarder zijn dan veilingsites of andere marktplaatsen, maar er bestaan uiteraard ook uitzonderingen. Een goede tip om te kijken of een shop betrouwbaar is of niet, is de reacties van andere klanten lezen.
Wat vonden zij van de service en de kwaliteit van de handtassen? Als er geen reacties te vinden zijn, kan je ook altijd gewoon even contact opnemen met de eigenaar van de webshop en die enkele relevante vragen stellen. Als die een mooi correct antwoord teruggeeft, schept dat ook wat meer vertrouwen.

 

Wat veilingsites betreft, zijn er uiteraard wat meer valkuilen. Ook hier is het aan te raden om de verkoper even te raadplegen en ook naar andere reacties te kijken. Bekijk de advertentie ook altijd zeer aandachtig. Via veilingsites of marktplaatsen worden namelijk veel namaakproducten verkocht.

Uiteindelijk ben je bij het online shoppen nooit 100 % zeker van je aankoop. Over het algemeen merk je bij andere webshops wel onmiddellijk wanneer die professioneel is of niet. Hier hoef je dus niet zolang te twijfelen.

De verzendkosten zijn ook een klein nadeel van het online shoppen. Omdat handtassen niet door de brievenbus kunnen, zal je altijd via pakketpost moeten bestellen. Hoeveel de verzendkosten hiervan precies bedragen, hangt af van de webshop waar je bestelt en van het gewicht van je handtas. Ook bestaat er een verschil in prijs wanneer je in het buitenland koopt.

Omdat er via pakketpost vaak nogal onvoorzichtig wordt omgespeeld met de pakketten, is het wel belangrijk dat je handtas goed ingepakt wordt. Een mooie stevige kartonnen doos en eventueel wat beschermend papier is dus zeker wel aangewezen. Indien je graag op voorhand wil weten hoe men de bestellingen precies inpakt, kan je best even contact opnemen met de verkoper zelf.

Ook de leveringstermijnen variëren heel veel. Dit kan gaan van enkele dagen tot enkele weken. Veel hangt natuurlijk af van hoe snel de lokale post werkt. Op dit gegeven kan de verkoper van de handtas dus ook geen definitief antwoord geven. Soms duurt het langer dan voorspelt, maar als je geluk hebt ook korter. Als men verstuurd via taxipost vraag dan het trackingnummer, zo kan je volgen waar het pakje zich bevind. Het is dus vooral een kwestie van wachten…

Zoals je merkt, biedt het online shoppen zowel voor- als nadelen. Het is aan jou om te beslissen welke van de twee doorweegt en of je liever online dan in de winkel shopt. In ieder geval veel plezier met het shoppen en het vinden van een perfecte handtas!

Geplaatst op Geef een reactie

Wat zijn de voordelen van schoudertassen?

schoudertas

Wat zijn de voordelen van schoudertassen?

Indien je nieuwsgierig bent naar de voordelen van schoudertassen, lees dan zeker dit artikel. Je zult achteraf helemaal openstaan voor de voordelen die het gebruik van schoudertassen biedt.

Tassen zijn een onderdeel van de mode industrie die bij storm de markt innemen. Mensen van elke leeftijd, geslacht of ras beleven plezier aan hun tassen. Vrouwen worden verondersteld meer tassen te bezitten dan mannen. Dit zou wel eens waar kunnen zijn. Toch moeten de mannen zich hierdoor niet geïntimideerd voelen. Tassen zijn door de jaren heen geëvolueerd, net zoals alle andere dingen, en hangen samen met de evolutie van de mensheid.

Vandaag zijn schoudertassen één van de meest bekende aanpassingen wat tassen betreft. Ze zijn nu een begeerlijk accessoire in onze maatschappij. Vrouwen schijnen een grotere passie te bezitten voor schoudertassen. Maar mannen zullen waarschijnlijk deze aanstekelijke passie volgen. Bijna iedereen in de wereld heeft nu een schoudertas. Dit betekent dat deze tassen erg nuttig zijn voor iedereen.

Schoudertassen kunnen voor verschillende dingen gebruikt worden en iedereen heeft op een bepaald moment wel de voordelen van een schoudertas ondervonden. Sommige van deze voordelen zijn:

Voordelen voor kinderen:

  • Kinderen hebben een heleboel bezittingen die ze niet zomaar kunnen achterlaten. Eén van die favoriete dingen is speelgoed. Het zou waarschijnlijk grappig zijn om eens in de schoudertas van een kind te kunnen kijken. Blijkt dat kinderen nu veel waarde hechten aan hun bezittingen. En de meest waardevolle voor hen zijn speelgoed en eten.

Schoolkinderen:

  • Het klaslokaal lijkt waarschijnlijk wel een tassenwinkel. Scholieren zijn erg gesteld op hun schoudertassen om naar school te gaan. Niet alleen om hun boeken, pennen, potloden, schriften en ander schoolgerief in op te bergen maar ook uit mode-overwegingen. Het zou natuurlijk ironisch zijn indien ze mode boven hun studies verkiezen.

Werkende mannen en vrouwen:

  • Mensen die werken kunnen de schoudertassen zeer goed gebruiken. Ze zullen het dan ook niet nalaten hun schoudertas te gebruiken om te gaan werken. Papierwerk van op kantoor en documenten worden het vaakst teruggevonden in hun schoudertassen. Andere bevatten dan weer typisch vrouwelijke spullen, en nog andere werden enkel gekozen omdat ze in de mode zijn. Sommige vrouwen kiezen schoudertassen die bij hun uniform passen. Mannen gebruiken schoudertassen voor belangrijke zaken zoals draagbare computers en documenten. Mannen kiezen slechts in uitzonderlijke gevallen voor een modieuze tas.

Voordelen voor moeders:

  • Natuurlijk zijn schoudertassen erg handig voor moeders. Zij gebruiken deze tassen om al hun baby’s waardevolle spullen in mee te dragen. Zo vergeten ze nooit washandjes, melkflesjes, slabbetjes, luiers, doekjes, enz.

Modebewuste keuze:

  • Het valt niet te ontkennen dat het gebruik van een schoudertas een modebewuste zet is. Schoudertassen worden gekozen om bij kledij en schoenen te passen, maar ook om gewoon mee uit te pakken. Ze zijn de begeerlijke gewoonte van de mode industrie geworden.

Schoudertassen hebben zo veel voordelen. Er zijn ontwerpen die bij elk gebruik passen. Er zijn een massa mogelijke gebruiken voor een schoudertas, en deze zijn afhankelijk van de noden van de gebruiker.

Geplaatst op Geef een reactie

Handtassen en vrouwen, horen ze bij elkaar?

Handtassen vrouwen

Handtassen en vrouwen, horen ze bij elkaar?

De slimme vrouwen van de huidige generatie willen altijd bij blijven in de mode. Maar wat betekent mode? Is het een stijlvolle jurk of een mooi sieraad dat je modebewust maakt? Ongetwijfeld. Maar dan vergeet je wel een heel belangrijk accessoire. Je handtas… Ja, een handtas kan je uiterlijk vervolmaken.

Het is een welbekend feit dat sieraden de beste vriend van een vrouw zijn en je kunt dan ook nauwelijks een vrouw vinden die daar niet in is geïnteresseerd. Maar hoe zit dat met de handtas? Het is iets dat voor een vrouw net zo belangrijk is als een kostbaar sieraad. Dat is de waarheid en alle vrouwen weten het. Het is niet de laatste trend dat je modebewust bent met een actuele handtas. Volgens de geschiedenis begon dat lang, heel lang geleden. Laten we eens kijken hoe het begon.

Oude verhalen over handtassen: Tijden geleden droegen mensen handtassen van hout of bladeren. In de Middeleeuwen begon men met het maken van een beetje meer modebewuste tassen. Het zal je verbazen, maar in eerste instantie werden die tassen alleen door mannen gedragen. Pas later gingen ook de vrouwen tassen gebruiken. Middeleeuwse handtassen zijn gewoonlijk groot, en worden gedragen op de heup

Rond de negentiende eeuw kwam de moderne versie van de handtas in beeld. Vanaf dit moment begonnen vrouwen deze handtas te gebruiken, als onderdeel van hun identiteit. Dit was dus het moment waarop het begrip “damestas” werd geïntroduceerd die de identiteit van een vrouw bepaalde, of liever gezegd, haar status. De handtas toen was rond van vorm en werd onder hun kleding gedragen

In de late Victoriaperiode kwam er en nieuw type damestas die “reticule” werd genoemd. De tas werd erg populair bij de elegante dames van de westerse landen en al gauw was het een statussymbool van de vrouwen uit de hogere klasse.

De nieuwe tijd: In de twintigste eeuw vond er een revolutie in de mode plaats, vooral in de damesmode. Een aantal merken openden hun winkels en zij veranderen de uitgesproken stijl van vrouwen helemaal. Met kleding en accessoires werden ook handtassen een van hun artikelen die werden gepromoot. Er kwamen verschillende patronen en ontwerpen op de markt, zowel in de damestasjes als in de grote handtassen. Deze tijd duurt nog steeds voort.

De keuze van de vrouwen van vandaag: Tegenwoordig is een handtas niet langer alleen maar een modeaccessoire. Hij moet de vrouw ook ten dienste staan. Dus is de grote handtas weer terug, uiteraard in nieuwe patronen. Verschillende merken hebben meer dan genoeg collecties. De jonge vrouwen gaan voor vlotte en glitterende tassen, de elegante en stijlvolle tas is de eerste keus van de zakenvrouw.

Hoe dan ook, als je van plan bent een handtas voor eigen gebruik te kopen, kun je het beste een tas in een gespecialiseerde zaak kiezen. De verkoopster of eigenares zal je zeker helpen bij een tas die stevig en duurzaam is.  Als je zelf een tas uitkiest, onthoud dan altijd dat niet elk patroon bij jouw persoon en leeftijd past. Kies dus iets dat bij jouw type hoort. Anders wordt het een moderamp.

Geplaatst op Geef een reactie

Een leren handtas, hoe kies je er een uit?

Leren handtas

Een leren handtas, hoe kies je er een uit?

Een leren handtas voegt altijd iets toe aan je verschijning. Afgezien van sieraden zijn handtassen de belangrijkste modeaccessoires voor een vrouw. Vrouwen die de mode volgen, aarzelen dan ook nooit om daar geld aan te besteden. Als je van plan bent een handtas te kopen die multifunctioneel moet zijn, kun je het beste een leren handtas aanschaffen. Er zijn talloze mogelijkheden voor je, waaruit je er eentje moet kiezen.

Leren handtassen zijn meestal gemaakt van de een of andere soort leer. Deze tassen zijn van goede kwaliteit. De lijst van soorten leder bevat onder meer krokodillenleer, rundleer, vissenhuid, alligatorleer en kangoeroeleer. Maar als je een tas wilt uitzoeken hoef je die details niet per se te weten. Bij je keuze zijn voor jou alleen de kwaliteit, kleur, maat en prijs van belang. Als je een kwaliteitsproduct wilt, ga dan naar een goede winkel waar je tassen kunt krijgen die niet van nepleder zijn. Als je geen risico wilt lopen, vraag de verkoopster om raad.

Er zijn ruime collecties leren handtassen van een aantal international merken. Je zult niet weten wat je ziet, zoveel zijn het er. Er is een heel scala aan kleuren en alles wat je hoeft te doen is er eentje uit te kiezen. Als je een handtas koopt voor zakelijk gebruik kies dan een bruine of een zwarte. Ivoor- of crèmekleurige tassen kunnen ook. Maar die worden wel erg gauw vuil dus moet je deze kleur niet vaak gebruiken.

In de collecties tassen vind je ook heel veel bedrukte leren handtassen. De populariteit van dit soort tassen is toegenomen. Ze zijn uitermate geschikt voor informele feestjes. Studentes kunnen ook met deze tassen lopen. Maar ze zijn beslist niet geschikt voor het werk. Een paar andere kleuren die ook bij informele gelegenheden kunnen worden gedragen zijn roze, geel en groen. Van die kleuren zijn ook volop tassen te krijgen.

Heb je er eentje naar je zin kunnen vinden? Mooi zo; koop hem en word de trotse eigenaresse van een mooie leren handtas. Maar als je wilt dat jouw exclusieve handtas er na een paar jaar nog zo mooi uitziet, is er wel wat zorg en onderhoud nodig. Als je je tas niet gebruikt bewaar hem dan in een doek in je klerenkast. Stop een leren tas nooit in een plastic zak. Houd de tas droog en schoon. Als je hem al schoonmaakt, gebruik dan een zachte vochtige doek. Dit zijn maar een paar aanwijzingen maar je houdt er je tas gemakkelijk mee intact. Hij blijft daardoor vele jaren stralend mooi.

Geplaatst op Geef een reactie

Ideale handtas voor een avondje uit

clutch

Ideale handtas voor een avondje uit

Bij een avondje uit is het handig om een handtas mee te nemen die makkelijk mee kan en waar u zich veilig bij voelt. Het uitzoeken van zo een tasje is niet altijd even gemakkelijk en daarom moet u goed kijken voordat u een tasje uitzoekt. Een avondtasje moet makkelijk te dragen zijn en u zult er in ieder geval de hoogst nodige dingen in kwijt moeten kunnen

Anders heeft het tasje niet veel nut. Een avondtasje wordt ook wel een clutch genoemd. In dit geval moet deze wel zijn voorzien van een schouderriem, zodat u de tas gemakkelijk kunt dragen. De vraag die dan ook van belang is: wat is nu een handige tas om mee te nemen, wanneer iemand een avondje uit gaat?

Klein handtasje

Het makkelijkste is een handtasje die niet al te groot is. Het moet in de hand passen. Wanneer u een uitgaansgelegenheid binnen loopt, is het onhandig om met een grote tas aan te komen. Een handtas van een klein formaat is ideaal voor een avondje uit. Het past makkelijk in de hand en u kunt er op vertrouwen dat u het veilig weg kunt stoppen. In een discotheek of café hoeft u het overigens niet eens weg te leggen; een klein tasje kan gemakkelijk om uw schouder hangen en daarmee voorkomt u risico’s op bijvoorbeeld diefstal.

Materiaal van het tasje

Een handtasje kan gemaakt zijn van verschillende materialen. Veel voorkomend is leer, of het nu echt of nep is. Nep leer is goedkoper en kan toch erg mooi gemaakt worden. Bij echt leer weet u wel zeker dat de kwaliteit solide is. Bij kunstleer kan dit namelijk wel eens verschillen. Voor een avondje uit moet een tasje wel klein zijn. Synthetisch leer komt men vaak tegen. Bovendien wordt het tasje in veel gevallen gedecoreerd met kleurtjes of glitters.

De clutch komt men het meeste tegen. Het is een handtasje die voorzien is van een schouderriem. Het handtasje zelf is niet groot en bevat enkele zijvakken, waar u wat dingen in kunt stoppen. Voorbeelden van een clutch zijn te vinden op deze website en andere webshops.

Bij het uitzoeken van de handtas is het handig om te kijken hoe de tas er van binnen uit ziet. Uiteraard is het uiterlijk van de tas doorslaggevend, toch kan het praktisch nut van de avondtas zeer belangrijk zijn. Wanneer het er van binnen als een troep uitziet, is het tasje geen compact en handig voorwerp meer. Daarom zijn de meeste avondtassen standaard voorzien van enkele zijvakken waar u bijvoorbeeld lippenstift of uw mobiele telefoon in kwijt kunt.

Geplaatst op Geef een reactie

Lederen handtas of kunstleder?

Leren handtas

 

Lederen handtas of kunstleder?

Handtassen kunt u nooit genoeg hebben. Bij ieder outfit past wel weer een andere handtas. De handtas kan van verschillende dingen worden gemaakt. Er zijn kleuren en materialen genoeg. Over de kleuren kunt u eeuwig blijven twijfelen, net als over materialen. Een voorbeeld van de materialen is leder. Toch blijkt dat leder een vrij duur materiaal is. Dan heb je dus logischerwijs een dure handtas. Daarom wordt er door veel mensen gekozen voor kunstleder.

Kunstleer levert enkele voordelen op, al brengt het ook wel nadelen met zich mee. Dat wordt in dit artikel onder de loep genomen. Gelukkig zal het in principe niet veel uitmaken of uw handtas van leder of nepleder  gemaakt is.

Voordelen van handtassen in kunstleder

Het grootste voordeel van kunstleder, is dat het een stuk goedkoper is dan echt leer. Met kunstleer kunt u kosten drukken die u voor een tas van echt leer wel zou moeten betalen. Zo kan een tas tientallen euro’s in prijs dalen, wanneer er kunstleer wordt gebruikt.

Kunstleer ziet er soms overigens strak uit en wanneer u het goed onderhoud, zijn er vanaf de buitenkant in principe geen verschillen te zien aan het type leer dat is gebruikt. Daarmee wordt dus bedoeld of het nu echt leder of kunstleder is.

Nadelen van kunstlederen tassen.

Naast voordelen heeft nepleder ook nadelen. Als u een beetje pech hebt, kunnen anderen al snel zien dat uw tas niet gemaakt is van echt leer. De kwaliteit ervan kan vervagen terwijl de tijd verloopt. Zo kan het gebeuren dat u op een gegeven moment problemen ondervindt aan het functioneren van uw tas. Er kunnen eventueel krasjes of zelfs kleine gaten in de tas terecht komen wanneer het leer dat gebruikt wordt voor uw tas, niet sterk genoeg is.

Het is dus maar de vraag wat u fijner vindt: rondlopen met een echt leren tas, welke dus vrij veel geld kan kosten. De kans dat deze beschadigd geraakt bestaat altijd en indien dit gebeurt, zou u het ook wel een verspilling van het geld kunnen noemen.

Voor een kunstleren tas geldt dat wanneer deze beschadigd raakt, u gemakkelijk een nieuwe kunt kopen. Erg veel geld zal dit niet kosten. Zolang de verschillen tussen echt leer en kunstleer gering blijven, kunt u bovendien altijd kiezen voor kunstleer. De kosten worden immers bespaard en zolang u er in een lekker gevoel mee rond kan lopen, is het alleen maar beter om een kunstlederen tas aan te schaffen.

Dat geldt ook voor een echt leren tas, u zult er dan wel meer geld voor over moeten hebben.

Geplaatst op Geef een reactie

Avondtasjes of enveloptasjes, wat is zo speciaal aan?

Avondtasjes of enveloptasjes, wat is zo speciaal aan?

Kunt u uren spenderen om het geschikte avondtasje te kiezen? Dit artikel zal zeker uw interesse wekken indien u een modebewuste vrouw bent. Het handelt over modieuze avondtasjes of ook wel enveloptasjes genoemd. Avondtasjes behoren tegenwoordig tot de meest trendy modeartikelen. Wat is er dan wel zo speciaal aan deze tasjes? Wat maakt ze zo begeerlijk voor vrouwen?

Avondtasjes zoals de handtas, schoudertas enz., zijn een rage geworden voor de moderne vrouw. Ze zijn een noodzakelijk accessoire geworden voor de modieuze vrouw in onze maatschappij. Dit is vooral opvallend bij speciale gelegenheden. Mode liefhebbers kijken uit naar elke speciale gelegenheid waarbij ze hun tasjes kunnen uithalen. Ze gebruiken hun tasjes om hun kledij in de verf te zetten tijdens het nachtleven.

Moderne vrouwen zijn gefascineerd door de elegante mode van avondtasjes of enveloptasjes. Ze zijn zich zeer bewust van hun uiterlijk. Ze spenderen meer en meer tijd met hun kledij, schoenen, juwelen, en ook hun handtassen op elkaar af te stemmen. Vrouwen adoreren deze tasjes.

Bekende iconen uit de wereld van het entertainment en de mode industrie worden vaak gezien met deze tasjes. Ze poseren zelfs graag met hun avondtasje. Dit product is één van de favoriete hebbedingen voor de beroemdheden om mee te pralen. Bekijk maar een paar foto’s van uw favoriete model of actrice; u zult ze zeker deze tasjes zien vasthouden.

Vrouwen kunnen met behulp van deze tasjes hun schoonheid benadrukken. Ze worden nagekeken in de straat. Ze vangen bewonderende blikken, voornamelijk van vrouwen. Avondtassen zijn er in alle soorten. Ze komen in een variatie van kleuren en stijlen. Deze avondtassen passen zich aan aan de verschillende persoonlijkheden en stijlen van verschillende vrouwen.

Sommigen beweren dat het karakter van een vrouw onderscheiden wordt door haar persoonlijke bezittingen, zoals de avondtassen. Zo zouden deze bijdragen tot de persoonlijkheid van een vrouw. Het is vanzelfsprekend dat hoogstaande vrouwen in de maatschappij een meer luxueuze smaak in avondtassen hebben. Zij hebben meer mogelijkheden en privileges om de tasjes van hun dromen te bezitten. Ze hebben soms zelfs hele kleerkasten vol handtassen collecties. Zij zullen nooit vergeten een avondtasje te kopen bij het winkelen. Zo zullen vrouwen nooit de handtassen overslaan in de shopping centra en boetieks. Deze tasjes trend heeft niet enkel de vrouwen met hoge levensstandaard veroverd maar ook de gewone vrouwen. Bovendien versmaden zelfs de tieners deze tasjes niet.

Het leuke is dat vrouwen het gevoel krijgen een superster te zijn wanneer ze dit bij zich dragen. Het effect dat deze tasjes hebben is zo het bewijs dat avondtassen deel uitmaken van een vrouws modebeleving.

Geplaatst op Geef een reactie

Design handtassen horen helemaal bij je kleding

Design handtassen

Design handtassen horen helemaal bij je kleding

Houd je er van trendy jurken te dragen? Als dat het geval is houd je er beslist ook van om een stijlvolle designer handtas te dragen zodat je echt opvalt. Dit soort handtassen winnen aan populariteit onder de hedendaagse vrouwen. Ze zorgen er niet alleen voor dat je er nog fantastischer uitziet, ze stellen je ook in staat de aandacht van mensen om je heen te trekken. Klinkt dit niet heel interessant?

Designer handtassen zijn inderdaad een ‘visitekaartje’ voor de modebewuste vrouw. Dus als je nog niet de trotse eigenares van een designer handtas bent, koop er dan meteen een en let op de reacties van mensen als je gewoon over straat loopt of een zakelijke vergadering of een informele bijeenkomst bijwoont!

In tegenstelling tot voorgaande jaren hebben de vrouwen van vandaag de dag een passie voor luxe designer handtassen. Maar je moet goed weten hoe je zo’n tas koopt, zodat je de juiste aanschaft. Er zijn tegenwoordig verschillende designer handtassen te krijgen die bij elk type kleding passen en je hebt tassen die echt voor speciale gelegenheden zijn ontworpen. Voordat je een van die tassen aanschaft, moet je wat onderzoek doen, zodat je de beste voor jezelf kunt kopen. Je moet ze ook controleren op duurzaamheid, stijl en budget. Deze tassen zijn namelijk zo stijlvol en aantrekkelijk dat je er misschien wel meer dan één koopt!

Voor het geval je een werkende vrouw bent of een drukbezette huisvrouw vraag je je misschien af hoe je nog tijd kunt vinden om te winkelen voor die ene goede tas voor jezelf. Maar dat is geen probleem want als je een beetje met internet overweg kunt, koop je een tas online! Alles wat je moet doen is wat neuzen op de verschillende websites die vlotte designer handtassen verkopen. Bekijk hun collecties, vergelijk de prijzen, kies de tas die je wilt kopen en bestel hem. Zo bespaar je niet alleen een hele hoop tijd omdat je niet van de ene winkel naar de andere hoeft te gaan, maar je kunt ook heerlijk winkelen in je huiselijke omgeving. Probeer wel altijd een handtas te kopen van websites met een goede reputatie, die ze door de jaren heen bij online kopers hebben opgebouwd.

Originele designer handtassen zijn tegenwoordig erg populair en zijn de beste vriend van een vrouw. Je kunt kiezen uit een scala van mogelijkheden zoals een handtas van leer, van satijn, geborduurd, van jute of met pailletjes.  Je kunt ze voor jezelf kopen, of als cadeau voor je beste vriendin of familielid. Dus wat aarzel je nou nog? Ga je gang en doe je aankoop vandaag!